Bejelentés


mileycyrusfamily Üdvüzöllek a Cyrus családba!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
JETIX

Képzeljétek a JETIX-en a Hannah Montana új részekkel jelentkezik. 15:30-tól a Disney-s mesékbe.

tovább >>


szörnyű hír:

Önéletrajzi könyvet ír a 16 éves sztár! Miley Cyrus szívbeteg Miley Cyrus olyan sztár, akinek már 16 évesen is egy könyvnyi mondanivalója van önmagáról a nagyvilágnak - Szem nem marad szárazon a szörnyű titkok elolvasás után. Míg mások életük alkonyán vágnak bele az önéletrajzírásba, addig a tinisztár Miley Cyrus úgy érezte, nem várja meg, míg megöregszik, és már most tollat ragad. Munkájának eredménye a Miles to Go című alkotás, amelyben őszintén vall betegségéről is. A fiatal énekesnő tahikardiás. Ez egy olyan betegség, ami miatt a szív alapállapotban is gyorsabban ver, mint egy normál szív. - Tahikardiám van, de szerencsére nem veszélyes, inkább csak bosszantó. Nem szívesen gondolok rá, de sajnos mindig eszembe jut. Ha élőben koncertezem, és a színpadon állok, akkor mindig félek ettől - olvasható a szívbemarkoló vallomás a sztár könyvében

tovább >>


Selena vs. Miley

Miley Cyrus és Selena Gomez kapcsolata sohasem volt felhőtlen, és bár akadtak átmeneti időszakok, most újra egymás ellen fordulhatnak. A legújabb problémát Miley fehérneműmodell barátja, Justin Gaston okozza.

tovább >>

Helló!

A nevem Ungvári Ádám a honlap szerkesztő.Itt Mindent megtudhatsz Miley Cyrus-ról.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!